AU, PA ŠTA JE OVO: Nikola Jokić đuska u kafani uz pesmu Zdravka Čolića! (VIDEO)
NIkola Jokić, Foto: Foto/Instagram/Printscreen

hit!

AU, PA ŠTA JE OVO: Nikola Jokić đuska u kafani uz pesmu Zdravka Čolića! (VIDEO)

Ovo morate da vidite

Objavljeno:

Uživa Nikola Jokić u zasluženom odmoru posle naporne NBA sezone i pred start priprema za Olimpijske igre. U rodnom Somboru, stameni centar, uživa u društvu porodice i prijatelja. Jedan od snimaka koji je postao "viralan" je i Nikolin snimak kako đuska u kafani uz dobro poznati hit Zdravka Čolića.

Nakon što je njegov Denver poražen od Minesote u polufinalu Zapadne konferencije, Nikola Jokić se zaputio u Srbiju, kako bi pred start priprema za Olimpijske igre koje se ovog leta održavaju u Parizu, odmorio i uživao u društvu porodice i prijatelja od kojih je u toku godine razdvojen zbog obaveza koje ima u Americi. Videli smo tako da je Jokić bio u Švedskoj na trkama konja, a onda i da je bio na raftingu na Tari, a sada je u javnost isplivao snimak iz njegovog rodnog Sombora.

Na pomenutom snimku koji je postao "viralan" na društvenim mrežama, vidi se kako popularni Džoker đuska u kafani uz dobro poznati hit Zdravka Čolića.

Jokić je kao i sav normalan svet uživao u dobrom društvu i nije se ustručavao da pokaže umeće na plesnom podijumu. Naravno, njegov potez je naišao na oduševljenje svih koji su se u tom trenutku našli u kafani u Somboru. Ovim potezom, Nikola je još jednom pokazao da je "običan momak iz komšiluka" koji voli da uživa u životu.

Jokić ima vremena do 24. juna da uživa u slobodnom vremenu, a onda kreće ono za šta se svi sportisti spremaju ove godine: Olimpijske igre u Parizu! Navijači Srbije jedva čekaju da Nikolu vide ponovo u dresu nacionalnog tima i nadaju se da bi ovog leta izabranici Svetislava Pešića i ljubimci nacije mogli da donesu neko od odličja iz grada svetlosti.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Sportal/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.